Ovaj Shiba Inu Latte je previše sladak da biste ga popili

od Imaginarijum 0

Svi zaljubljenici u Shiba Inu rasu pasa poželeće da rezervišu putovanje na Tajvan ne bi li uživali u ovom neobično fotogeničnom latte napitku. U tajvanskom okrugu Da’an nalazi se jedinstvena Mr. R Drinks kafeterija koja je nedavno stekla ogromnu Instagram slavu zahvaljujući umetničkom pripremanju latte kafe i čajeva kojem bi i najtalentovaniji baristi pozavideli.

 

 

Pored originalnih ukusa kafe kao što su ruža, mača, sakura i Baileys, ono što privlači pažnju kafe entuzijasta je preslatki mali detalj koji viri iz bogate pene. U pitanju je maršmelou ili penasta bombona u obliku minijaturne glave Shiba Inu psića koja se može napraviti u više boja uključujući pastelno roze, braon i crnoj. Ova poslastica služi kao zaslađivač toplom napitku i pruža dodatni efekat ukusa jednom kada se potopi u penasti latte čaj. Bez obzira na to koji Shiba maršmelou odaberete, verujemo da će vam biti teško da uzmete prvi gutljaj budući da ovaj latte izgleda previše dobro da bi se popio, ali morate biti veoma brzi ukoliko želite da podelite ovo iskustvo sa svojim Instagram pratiocima! 

Mi smo već dodali ovu kafeteriju na našu listu mesta koje moramo posetiti ukoliko jednog dana otputujemo na Tajvan, a vi? 

 

 

 

 

 

Share This: