IKEA predstavila svoju prvu liniju Bluetooth zvučnika

od Imaginarijum 0

Kad pomislite na IKEU verovatno prvo što vam padne napamet su police, stolovi i ćufte, ali naš omiljeni švedski proizvođač nameštaja tokom proteklih nekoliko godina sve se više okreće inovativnom dizajnu i tehnologiji. Nakon nameštaja sa ugrađenim bežičnim punjenjem, solarnih panela i Smart LED sijalica, činjenica da je IKEA počela da proizvodi Bluetooth zvučnike nije nimalo iznenađujuća. 

 

 

Sa ciljem da nam pruži najbolje i najjednostavnije iskustvo slušanja muzike kod kuće, IKEA nam donosi svoju prvu kolekciju BT zvučnika pod nazivom ENEBY. Ne odstupajući od skandinavskog minimalističkog dizajna, švedska kompanija se pobrinula da se ovi prenosivi zvučnici savršeno uklope u KALLAX ili EKET kolekciju nameštaja za skladištenje, a mogu se montirati na postolje i zidne konzole. Još jedna bitna stavka vezana za funkcionalnost ovih zvučnika je opcija automatskog isključivanja koja ima za cilj da štedi energiju kada uređaj nije u upotrebi.

ENEBY Bluetooth zvučnici dostupni su u dve dimenzije (20 x 20 cm i 30 x 30 cm) i to u tri boje: bela, crna i siva, a trenutno se mogu kupiti jedino u IKEA prodavnicama širom SAD-a i Velike Britanije. U iščekivanju ovih minimalističkih i funkcionalnih IKEA gedžeta u našoj zemlji, probajte da odaberete onaj koji bi se savršeno uklopio i u vaš dom. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: