Nova Bang & Olufsen kolekcija slušalica i zvučnika priziva leto!

od Imaginarijum 0

Kolekcija bežičnih slušalica i zvučnika za proleće / leto 2018 pod nazivom B&O PLAY je definicija čiste estetike, a ne samo tehnološko osveženje, budući da je čuveni proizvođač transformisao vrhunske slušalice i prenosive zvučnike inspirisan danskom morskom obalom i predstojećim letom.  

 

Beoplay H4 – bežične slušalice postale su prepoznatljivi klasični muzički aksesoar koji su visoko pozicionirani na mnogim listama želja zahvaljujući njihovom funkcionalnom i modernom dizajnu, omogućavajući i do 19 sati slušanja. Na raspolaganju su dve nijanse – Aloe i Steel Blue koje novom modelu daju nežniji izgled naglašen izuzetno mekim kožnim jastučićima za slušalice. 

 

 

Beoplay A1 – Dizajniran od strane Sesil Manz za Bang & Olufsen, model A1 je postao jedan od naših omiljenih ultra prenosivih Bluetooth zvučnika koje možete nositi sa sobom gde god da krenete, dok je impresivnih 24 sata reprodukcije i snažnog zvuka dovoljno dobar razlog da poželimo ovaj gedžet. 

 

 

Beoplay P2 – Bluetooth zvučnik u obliku pilule ističe se jedinstvenim “shake-and-tap” sistemom kojim kontrolišete funkcije poput jačine zvuka i menjanja pesama i pruža vam 10 sati reprodukcije zvuka. 

 

 

 

 

 

 

Share This: