Slatka nostalgija kojoj je nemoguće odoleti: otkrijte novu Startas kolekciju za proleće/leto 2018!

od Imaginarijum 0

Ukoliko udobne platnene patike veselih boja i printova i za vas predstavljaju jednu od prvih modnih asocijacija na proleće, verujemo da će vas nova Startas kolekcija potpuno opčiniti i inspirisati da odevne kombinacije za tople i sunčane dane obojite nežnošću i slatkom nostalgijom utkanom u svaki par ove kultne sportske obuće.

U skladu sa sloganom Život u bojama Startasa, poznati proizvođač iz Borova kampanjom je pored nekoliko klasika iz prošle kolekcije predstavio i sedam potpuno novih modela razigranih dezena koji nestrpljivo čekaju priliku da pravo iz izloga osvoje srca svih ljubiteljki mornarskih motiva, floralnih dezena i baroknih geometrijskih detalja.

Baš kao i pre četiri decenije kada je sa fabričke trake izašao prvi par Startasica, i danas je za izradu svakog para potreban jedan sat i dvadeset spretnih majstorskih ruku, dok je svaki model proizveden od 100% čistog pamuka i gume od prirodnog kaučuka koja garantuje vrhunsku udobnosti i kvalitet koji traje.

Nova kolekcija ove retro sportske siluete dostupna je u ženskim brojevima od 36 do 42, a može se kupiti u svim Borovo prodavnicama širom regiona kao i na zvaničnom online shopu po cenama koje se kreću od 30 do 35 evra.

 

Nama se svidelo ovo:

Share This: