Frau Casio lansirala je najsenzualniji plesni hit godine! (video)

od Imaginarijum 0

Nakon prkosnih i veselih punk hitova benda Lollobrigida i zrelih, suptilnijih melodija  koje su usledile otpočinjanjem muzičkog projekta Frau Casio, multitalentovana umetnica Ida Prester lansirala je pod pomenutim muzičkim pseudonimom novi singl koji će obradovati sve koje uvek, bez izuzetka na ples pokreću pesme poput “Volim te” “Bivša cura” i ”U tvojoj glavi”. 

 
Pesma “Dvoje” urađena u saradnji sa muzičkim producentom Decay predstavlja zanimljivu  kombinaciju Frau Casio i misteriozne Gospoje Terce čiji će mazni seksi vokal zasigurno prepoznati verni pratioci regionalne elektro scene.
 
 
‘Ova pesma je čista senzualnost, strast i drama. Gruv puca i vozi. Divota je što nam se pridružila i Gospoja Terca, napravili smo komad muzike uz  koji bismo sami voleli plesati, voditi ljubav, voziti se do kraja sveta ili samo slušati i topiti se. Svojevrsni je omaž osamdesetima, godinama našeg detinjstva i divnoj pop i elektro muzici tog vremena’‘ – izjavila je Frau Casio.
 
U nastavku pogledajte uzbudljiv muzički video čiju režiju potpisuje Dušan Stanivuk, a u kom se u ulozi ljubavnika pojavljuju mlada glumica Ana Mandić i Aleksandar Đinđić.
 

izvor: Preventer

 

 

Share This: