Britni je novo zaštitno lice kuće KENZO!

od Imaginarijum 0

Poslednjih nekoliko dana francuska luksuzna kuća KENZO, osnovana 1970. godine od strane japanskog dizajnera Kenzo Takade, na svom zvaničnom Instagram profilu objavila je tri parcijalne slike misteriozne plavuše u tri različite odevne kombinacije. Iako lice modela nijednog trenutka nije bilo prikazano, vernim fanovima ove pop ikone nije bilo teško da pogode da je upravo ona zaštitno lice najnovije KENZO kampanje La Collection Memento N°2, što je modna kuća juče i zvanično potvrdila u javnom saopštenju. 

Najnovija kolekcija obuhvata udobne komade zabavnih boja i printova, i naravno nezaobilazni teksas jer ko bi bolje mogao da iznese “denim-on-denim” kombinaciju od Britni Spirs? Na fotografijama koje nas vraćaju u uzbudljive osamdesete možemo da vidimo pop zvezdu kako nosi kratak zeleni duks sa KENZO logotipom, prolećni komplet sa bambus-tigrastim printom i smelu teksas kombinaciju sa kačketom i čizmama preko kolena. Iza objektiva nalazio se niko drugi do Piter Lindberg, proslavljeni modni fotograf koji je ovekovečio čuvene naslovne strane Vogue magazina za vreme ere super modela poput Naomi, Sindi, Linde i Kristi. 

Iako je ovo njena prva kampanja za brend ovako visokog ranga, sa slobodom možemo reći da se Britni oseća sigurno i opušteno u ulozi KENZO modela!

 

 

 

 

 

Share This: