Ovo su naši omiljeni prolećni trendovi

od Imaginarijum 0

Novo godišnje doba – nova garderoba! To je naš izgovor da se ovog meseca počastimo nekim novim komadom a sudeći po tome šta će se sve nositi ove sezone teško da ćemo odoleti iskušenju i uspeti da se odlučimo samo za jedan! U proleće najviše uživamo u cvetnim haljinama, unikatnim torbama i udobnoj obući, tako da nas je više od svega obradovala činjenica da će upravo ovi modni detalji biti aktuelni ove sezone! U nastavku pogledajte šta smo izdvojili za vas kada su u pitanju novi prolećni trendovi i počnite odmah da sastavljate svoju shopping listu! 

 

Mini mačkaste naočare 

Ovog proleća na velika vrata vraćaju se mačkasti oblici naočara za sunce, ali ovoga puta u smanjenom izdanju. Ovaj neobični trend ne može baš svako da iznese budući da ovaj oblik naočara ne pristaje svakome, ali ukoliko ste dovoljno smeli da ih ponesete mi vam poručujemo – samo hrabro! 

 

Zara 1,990 RSD

 

Haljine sa cvetnim printom

Prvi sunčevi zraci nas svakog proleća inspirišu da uskočimo u lepršave cvetne haljine. Iako su floralni printovi bili popularni i prethodne zimske sezone u kombinaciji sa crnom kožom, ništa se ne može porediti sa laganim i prozirnim haljinama u kojima se osećate udobno a istovremeno prefinjeno.

 

Zara 4,790 RSD

 

 

Masivne cvetne miđuše

Cvetni detalji ne prestaju da dominiraju i ove prolećne sezone, a sada ih možete poneti i u vidu masivnih minđuša jarkih boja i neobičnih oblika. Ukoliko se odlučite za neku svedeniju kombinaciju, ove minđuše su jednostavno must-have detalj i istinski vesnik proleća!

H&M 899 RSD

 

 

Kaiš torbe oko struka 

Nakon što su debitovale na nedeljama mode u Njujorku i Parizu, ove torbe popularne devedesetih doživele su pravi kambek, samo što su sada su još veće, jarkih boja i oblika! 

 

Mishka (Cena na upit)

 

 

Share This: