Otkrijte nežnu gracioznost nove INES Atelier kolekcije venčanica!

od Imaginarijum 0

 

Ovog petka, u impozantnom holu Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, brend INES Atelier, iza koga stoji dizajnerka Ines Janaković, priredio je još jedan izuzetan modni događaj, a u clju prezentacije posebne kolekcije venčanica – koje su njen prvi iskorak u visoku modu.

 

Inpirisane arhitekturom i primenjenom umetnošću, venčanice iz kolekcije Bridal 2018/19 Haute Couture savršeno su se uklopile, ali i gotovo zasenile, enterijer fakultetske zgrade koja se smatra jednim od  najlepših i najistaknutijih delova beogradskog univerzitetskog kompleksa. Svaka haljina rađena je ručno, s fokusom na formu koja prati pokret i čini ga elegantnim. Kao atribut gracioznoj formi i strukturi, dizajnerka dodaje detalje u vidu bisera, našivenih latica ruža, posrebrenog štrasa ili posebno umetnute čipke – zbog kojih cela kolekcija dobija poetičnu i sasvim nežnu notu.

Ovom nesvakidašnjem modnom događaju prisustvovao je zaista veliki broj poštovaoca rada Ines Janković – njenih kolega, predstavnika medijskih kuća, ali i brojnih javnih ličnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INES Atelier

 

foto: Bojana Janjić i Jovana Tomašević

 

 

Share This: