Zen carstvo u spavaćoj sobi: zavirite u novu IKEA Wellness kolekciju!

od Imaginarijum 0

Okretanje zdravijim životnim navikama koje je od ranih 2000-ih  sve prisutnije na globalnom nivou, uslovilo je i gigantski rast wellness industrije, oličene u masovnoj popularnosti različitih psiholoških edukacija, antistress programa, organske ishrane, joge i drugih aktivnosti koje u značajnoj meri podstiču balans tela i duha.

 

Ovom rastućem trendu nedavno se priključio i švedski brend nameštaja IKEA, predstavivši potrošačima prvu joga home decor kolekciju. Prema rečima proizvođača,HJÄRTELIG kolekcija kreirana je sa željom da vam bude udobno dok sedite, vežbate  ili spavate i pomogne vam da u svom domu kreirate i održite mirnu i relaksirajuću atmosferu kao otklon od prečesto komplikovane i stresne svakodnevnice“. HJÄRTELIG serija artikala za spavaću sobu izrađena je od održivih materijala kao što su laneno platno, pluta, ratan i borovina, a u njoj se, pored joga prostirki, posteljine, baldahina i multifunkcionalnih komada nameštaja, mogu naći i opuštajući mirisi za prostorije koje je IKEA kreirala u saradnji sa švedskom kućom parfema Givaudan.

 

Ukoliko je zdrav i aktivan život bez stresa vaša odluka za 2018, početak proleća je pravo vreme za ove pozitivne promene, a biće dobro ako ovu transformaciju započnete sa adekvatnim preuređenjem vašeg ličnog, životnog prostora.

Stoga vam dajemo priliku da pogledate kako izgleda editorijal HJÄRTELIG kolekcije čiji se dolazak u zvanične IKEA objekte očekuje sa prvim danima aprila!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: