Napravite LEGO verziju sebe i poklonite je onima koje volite

od Imaginarijum 0

Da li ste kao mali igrajući se LEGO kockama poželeli da se nekim čudom pretvorite u jednu od žutih figurica i postanete deo ovog čudesnog minijaturnog sveta? Zahvaljujući londonskoj Firebox online prodavnici i Brick Yourself LEGO projektu sada je moguće da napravite i naručite stvarnu, opipljivu LEGO verziju sebe!

Sve što treba da uradite je da se ulogujete na njihov sajt i navedite neke činjenice karakteristične za vašu ličnost, način odevanja, hobije, kućne ljubimce, posao, kao i aksesoare bez kojih ne možete da zamislite svoj autentični stil.  Zatim ubacite svoju sliku, dodate ime ili čak zabavan tekst koji opisuje vašu figuricu i sačekajte da Firebox isporuči vašu mini verziju na kućnu adresu.  

Ne samo da je LEGO Brick Yourself odličan način da napravite neobičnu dekoraciju za vaš stan, već je i originalna ideja za jedinstven poklon tako da pored uramljene figure možete izabrati i privezak za ključeve sa personalizovanom LEGO figurom kako bi vas prijatelji uvek i svuda nosili sa sobom. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: