Meni za Oskara – Pogledajte šta će biti servirano zvezdama nakon svečane ceremonije!

od Imaginarijum 0

Ove nedelje dešava se veliko filmsko finale kada će se najpriznatija imena Holivuda okupiti u glamuroznoj filmskoj noći i 90-toj po redu dodeli filmskih nagrada Oskar, a nakon završene ceremonije, zvezde će se uputiti na after party gde će uz najfiniji šampanjac i hranu slaviti do jutra.

Iščekujući da saznamo ko će ove godine osvojiti zlatnu statuu za najbolji film, rešili smo da vam otkrijemo raskošni meni koji će biti poslužen na tradicionalnom Guvernerovom balu, zvaničnoj večeri kojoj svake godine prisustvuje i do 1500 zvanica. Proslavljeni holivudski kuvar Volfgang Pak ove godine poželeo je da u svaku stavku menija ubrizga ogovarajuću dozu glamura, pa će za početak holivuskoj eliti biti poslužen vrhunski PiperHeidsieck Brut šampanjac.

 

 

Zvanice će uživati u švedskom stolu u okviru ledenog bara gde će se služiti parfe sa kavijarom posut 24-karatnim zlatom, jastog, dimljeni losos sa iranskim oserta kavijarom na brijošu. Za one koji preferiraju meso umesto ribe, služiće se Miyazaki Wagyu goveđi tartar na crnom pirinču, uz male taro takose sa začinjenim patlidžanom i aromatičnim krastavčićima. Vegeterijanci na meniju mogu pronaći pečeni krompir sa zimskim tartufom i sirom, ili domaću kampanela testeninu sa spanaćem i engleskim graškom, Cipollini lukom i pečenim paradajzom.

Kuvar je ove godine dezertnom meniju posvetio posebnu pažnju tako da će gosti imati veliki izbor slatkiša koji će zadovoljiti svačiji ukus, bilo da je to tart od maline u obliku ruže, “moka košnica” napravljena od crne Rocher čokoladne školjke, moka maskarpone mus, kao i makaronsi u svim ukusima koje biste mogli da zamislite. Kako se gubitnici na kraju večeri ne bi osetili zapostavljenim, tu su mini čokoladne Oskar statue sa zlatnim prelivom, za savršene Instagram momente!  

 

 

 

 

 

 

Share This: