Upoznajte Vero, najnoviju društvenu mrežu o kojoj svi pričaju

od Imaginarijum 0

Preko noći, relativno nepoznata društvena mreža dostigla je svoj vrhunac u preuzimanju sa Google Play i App Store-a i podigla na noge čitavu internet zajednicu! Predstavljamo vam Vero – “istinsku” društvenu mrežu. Nastala pre skoro tri godine, Vero je trenutno najveća senzacija kada su društveni mediji u pitanju, o čemu svedoči gotovo milion korisnika, od toga oko 500 hiljada novih u poslednjih nekoliko dana, a najbolje od svega, zbog velikog interesovanja aplikacija će ostati besplatna za preuzimanje do daljnjeg. 

 

 

Poput ostalih usluga koje pružaju dobro poznate društvene mreže, Vero takođe omogućava korisnicima da dele i razmenjuju filmove, muziku, fotografije, i još mnogo toga, međutim tamo gde Vero prestaje da liči na sve što smo do sada imali prilike da koristimo je upravo način na koji delimo taj sadržaj kao i njegova privatnost. Za razliku od Instagrama, Facebooka ili Twittera, Vero ne sadrži algoritam tako da neće sortirati samo ono što misli da najviše želite da vidite, dok istovremeno pregled sadržaja neće ometati dosadne reklame budući da je aplikacija u potpunosti ad-free! Ono što će sigurno privući mnoge Instagram korisnike je hronološki prikaz objava i činjenica da svoju mrežu možete organizovati u kategorije u zavisnosti od nivoa prijateljstva, bilo da imate krug poznanika, prijatelja, ili bliskih prijatelja. 

Na Vero aplikaciji možete da pratite hashtagove i #brendove, napravite multimedijalne kolekcije svojih fotografija, video zapisa, omiljenih nedavnih snimaka, filmova i TV drama. Veliki razlog zbog kojeg će se mnogi umetnici opredeliti za Vero je ne tako stroga politika kad je cenzura u pitanju, a kako ne bi upali u zamku Facebookovih lažnih vesti svaki uvredljiv sadržaj označen od strane korisnika biće detaljno proveren. 

Korisnici Instagrama uveliko ohrabruju svoje prijatelje da se prebace na Vero budući da je u proteklim danima više od 518.000 razmenjenih poruka na Instagramu bilo označeno sa #vero. Da li smo vas dovoljno zaintrigirali da poželite da isprobate ovu novu društvenu mrežu? 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: