7 Instagram profila koje će obožavati svi ljubitelji putovanja!

od Imaginarijum 0

Uživate u otkrivanju neobičnih svetskih destinacija, inspiriše vas dobra landscape fotografija, a uz sve to spadate u grupu strastvenih obožavalaca trendova koji nam stižu sa društvenih mreža? Što pre čekirajte profile ovih Instagram  influenserki i nahranite oči magijom prirode i lepotom arhitekture koju dele sa milionskom zajednicom svojih online pratilaca!

Rejčel Stjuart

Po obrazovanju pejzažni fotograf, ova  influenserka iz Velingtona definitivno zna da prepozna, uhvati i od zaborava sačuva dobar kadar, a u njenom news feed-u možete očekivati veličanstvene fotke  planina i novozelandske divljine!

https://www.instagram.com/p/Be921MZlf54/?taken-by=rachstewartnz

 

Hejli Vinsent

Ova dvadesetpetogodišnja influenserka svoj travel blog otvorila je paralelno sa otpočinjanjem veze sa Džejkobom Riglenom, osnivačem čuvene Instagram strane @beautifuldestinations koji danas broji preko 10 miliona pratilaca, a posebnost njenog rastućeg profila ogleda se u činjenici da većinu fotografija sa putovanja kreira potpuno sama.

Trisa Taro

Sudeći po sadržaju njenih profila na društvenim mrežama, ova samouka fotografkinja živi svoj  san na najsunčanijim mestima planete Zemlje: od bajkovitog Mikonosa do egzotičnog Krabija u Tajlandu. Ukoliko žudite za velikim dozama vitamina D, kliknite “Follow” i započnite virtuelno putovanje sa ovom ljupkom avanturistkinjom!

https://www.instagram.com/p/BZB34HYl41L/?taken-by=trisataro

Melisa

Melisa, 28-godišnja Amerikanka nastanjena na Baliju, ima malo drugačiji pristup poslu travel blogerke: umesto čitave ekipe fotografa karakteristične za njene najpoznatije kolege, ovoj svetskoj putnici specijalizovanoj za solo putovanja, društvo na ludim pustolovinama pravi tek jedan selfie stick!

https://www.instagram.com/p/Besd9Toh7kD/?taken-by=abrokenbackpack

 

 

 

Meril Denis

Ova lepa Francuskinja uspela je da putovanja pretvori u svoju profesiju, a na svom Instagram profilu najčešće deli fotografije u kojima nam donosi svoj doživljaj egzotičnih plaža, bisernih jezera i rajskih vodopada!

https://www.instagram.com/p/BawVLG2nggO/?utm_source=ig_embed

 

Melisa Legarda

Volite zalaske sunca? Učinite uslugu romantičnoj duši u vama i zapratite Melisu Legardu, travel blogerku i novinarku iz Londona čija se radna nedelja može opisati kao petodnevna jurnjava za zlatom okupanim nebom koju započinje od  britanske prestonice nastavljajući je preko  Lisabona do Nice i Rima.  

https://www.instagram.com/p/BdvUEteH1ww/?taken-by=illumelation

Ana Doson

Lifestyle blogerka Ana Doson vodi uzbudljiv i dinamičan život na kom ćete joj bez sumnje pozavideti, a ono što profil ove naturalizovane Parižanke čini posebnim i upečatljivim jesu ružičasti baloni koji neizostavno krase svaku fotografiju koju podeli sa svojim pratiocima!

https://www.instagram.com/p/Be-1mcelyQr/?taken-by=theballoondiary

 

 

 

 

Share This: