Lifeprint štampač sa AR tehnologijom oživeće vaše omiljene uspomene

od Imaginarijum 0

Do sada su pokretne fotografije bile moguće samo u knjigama i filmovima o Hariju Poteru, međutim zahvaljujući augmentativnoj realnosti danas možemo učitiniti da naše omiljene slike kao magijom ožive. 

 

 

Lifeprint je Bluetooth štampač koji kada je povezan sa moćnom aplikacijom omogućava da štampate ne samo fotografije, već i video zapise i GIF-ove koji oživljavaju onog trenutka da usmerite svoj telefon prema fotografiji zahvaljujući neverovatnoj AR tehnologiji. Aplikacija ima ugrađene alate za uređivanje slika kao i dodavanje stikera, filtera, natpisa i drugih efekata karakterističnih za Snapchat platformu. Takođe aplikacija se može integrisati sa Instagramom i Facebookom i omogućiti vam da direktno sa društvenih mreža štampate omiljene snimke i fotografije, a ako svemu tome dodate ugrađenu WiFi funkciju, bez obzira gde se nalazite bićete povezani i spremni da digitalne snimke istog trenutka materijalizujete. 

Lifeprint AR štampač je kompatibilan sa iPhone i Android uređajima i omogućava vam štampanje fotografija dimenzija čak od 3 x 4.5 inča. 

 

 

 

 

 

 

Share This: