Model Squad: nova dokumentarna serija na kanalu E!

od Imaginarijum 0

E! kanal predstavlja novu dokumentarnu seriju od osam jednočasovnih epizoda, Model Squad, koja prikazuje najatraktivnije supermodele današnjice, među kojima su: Daniela Braga, Olivia Culpo, Hannah Ferguson, Ping Hue, Nadine Leopold, Caroline Lowe, Ashley Moore, Shanina Shaik i Devon Windsor.  Nakon što su krasile naslovne strane magazina Vogue i Sports Illustrated, snimale kampanje za Balmain i Givenchy i bile deo čuvene revije Victoria’s Secret, ove dame su preuzele svet mode poput oluje. Ipak, te žene nisu postale uspešne bez napornog rada, posvećenosti i  istrajnosti.

model-squad-th

U produkciji Trooper Entertainment u saradnji sa Lionsgate u koprodukciji sa IMG, nova serija nudi  autentičan sadržaj dok manekenke uče kako da žive, vole i osvoje Veliku jabuku, uz emotivne situacije koje se dešavaju u njihovom kompleksnom  svetu.  Pretpremijerni specijal emitovaće se 18. februara u 22:00 na kanalu E! pod nazivom: Model Squad: Fashion Week, a sve epizode biće prikazane krajem godine.

d9d188411c086d3afb8430543d633e44

Šanina Šajk

Model Squad devojke ostvarile su neverovatan uspeh kao vrlo mlade “, rekla je Ami Introcaso-Davis, izvršna potpredsednica za razvoj i produkciju kanala E! “Ova serija daje našim gledaocima ekskluzivno sedište u prvom odakle se vidi kako se vrhunski modeli nadmeću ali i podržavaju jedni druge kroz trijumf i izazove visoke mode koja je pod velikim pritiskom. ”

olivia-culpo-leaving-a-photoshoot-for-dsw-in-nyc-08-16-2017-5

Olivia Kulpo

“Oduševljeni smo što ćemo produžiti naše partnerstvo sa E !,” rekla je Jennifer O’Connell, Lionsgate izvršni potpredsednik  alternativnih programa. “Pod vođstvom izvršnog producenta Davea Caplana  Model Squad  predstavlja ono što Lionsgate traži kao alternativni program i radi sa najboljima u poslu, a u ovom slučaju sa ženama koje su u vrhu modne industrije.”

5537aca8-6c0e-4a60-a602-5a1d523a2fbd_thumb

Kerolajn Lou

“Uzbuđen sam da dokumentujem motivaciju i ambicije ovih mladih vrhunskih žena”, rekao je izvršni producent Dave Caplan. “Sa supermodelima na čelu pop kulture, serija nije mogla imati bolji dom nego na kanalu E!”

 

 

 
 

Share This: