Stigla je GIGI HADID prolećna capsule kolekcija za TOMMY HILFIGER!

od Imaginarijum 0

Poznati modni brend Tommy Hilfiger otkrio je delić nove prolećne kapsule TommyXGigi, koju je kultni američki dizajner uradio u saradnji sa Gigi Hadid, međunarodnim supermodelom i ambasadorkom brenda. Fanovi su u prilici da otkriju najatraktivnije stilove i komade koji će se u prodaji širom sveta, uključujući i Srbiju, naći u drugoj polovini februara 2018.

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look01

U fokusu capsule serije za proleće 2018 nalaze se brzina i kreatorova ljubav prema moto sportu sjedinjena sa Giginim užurbanim načinom života. Kreacije su smele, relaksirane, razigrane i odišu smelošću uz neizbežan uticaj besprekornog atletskog stila popularne manekenke. Bezvremeni klasici poput oversized jakni, tailored džinsa, sportskih komada, ženstvenih haljina poprimaju novu formu uz dosta kože, luksuzne svile i tretiranog denima. 

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look02_Detail01

Atletski color block detalji u crvenoj, beloj i plavoj posebno su naglašeni Giginim trkačkim prugama, grafičkim bedževima i speed logotipima. Zlatni rajsfešlusi i kontrastni štepovi idu u prilog luksuznom utisku koji kolekcija ostavlja. Siluete krase mix-and-match predimenzionirani komadi u kombinaciji sa super-skinny modelima za snažan i samouveren osvrt na trkački stil.  

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look02

Prolećna kapsula kolekcija TommyXGigi za 2018 svoju premijeru imaće na eksperimentalnom modnom događaju TOMMYNOW na zatvaranju Nedelje mode u Milanu 25. februara. Nove kreacije biće dostupne u preko 70 zemalja.

Odabrane modele TommyXGigi možete kupiti u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu – Rajićeva shopping center i UŠĆE Shopping center, Novom Sadu – Zmaj Jovina 19 i Nišu – FORUM Shopping center.

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look03

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look05

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look06

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look07

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look08

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look09

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look10

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look11

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look12

 

TH_SS18_TommyXGigi_Lookbook_Look13

 

 

 

 

 

Share This: