Poluvreme Super Bowla: Omaž Princu i spektakl u boji purpura

od Imaginarijum 0

U sinoćnom spektaklu, na poluvremenu Super Bowl LII događaja, ljubitelji američkog fudbala imali su priliku da uživaju u petnaestominutnom energičnom nastupu Džastina Timberlejka o čemu se u poslednje vreme dosta govorilo u medijima. 

Poluvreme finalne utakmice između New England Patriotsa i Philadelphia Eaglesa Džastin je započeo pesmom “Filthy” sa poslednjeg studijskog albuma “Man of The Woods”, a zatim je usledio medli poznatih pesama poput “Rock Your Body,” “Sexy Back,” “Senorita” i “Suit and Tie” ispraćen energičnom koreografijom i neverovatnim svetlosnim efektima! Trenutak po kom će ovaj spektakl ostati upamćen je verovatno onaj kada je talentovani pevač odao priznanje preminuloj zvezdi Princu, inače poreklom iz Mineapolisa, pevajući obradu njegove pesme “I Would Die 4 U” dok je u jednom trenutku čitav grad simbolično obojen u purpurnu boju. 

U nastavku pogledajte najbolje fotografije sa poluvremena Super Bowl LII poluvremena kao i snimak spektakularnog nastupa o kojem će se još dugo pričati.  

 

Justin-Timberlake-Super-Bowl-Halftime-Show-Pictures-2018 (8)

 

Justin-Timberlake-Super-Bowl-Halftime-Show-Pictures-2018 (7)

 

Justin-Timberlake-Super-Bowl-Halftime-Show-Pictures-2018 (6)

 

Screenshot_9

 

2

 

Justin-Timberlake-Super-Bowl-Halftime-Show-Pictures-2018 (4)

 

Justin-Timberlake-Super-Bowl-Halftime-Show-Pictures-2018 (3)

 

 

 

 

 

Share This: