Denim za svakoga- lajtmotiv nove H&M kampanje

od Imaginarijum 0

Pokažite stav i ovog proleća nosite H&M denim na svoj način! Atmosfera uhvaćena u novoj globalnoj kampanji naglašava raznolikost denima koji nam ove sezone stiže iz švedskog brenda, a u njoj se pojavljuju Eneas Galager, Adonis Boso i Suki Voterhaus, koja je i otpevala glavnu muzičku temu.

Adonis

“Denim je kao belo slikarsko platno pomoću kojeg možemo svakodnevno da izrazimo svoj stil. To je garderoba mog života i nešto što može da se nosi na toliko različitih načina. Uvek ti daje nove ideje kako da istakneš svoj lični stil”, kaže Suki.

“Mi u H&M-u verujemo da je denim za svakoga. Ovog proleća poenta je u tome da nosite denim na svoj način, sa novim krojevima i bojama. Mi posebno volimo kada neko nosi denim na denim“, izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka kompanije H&M.

Suki

Postoji puno denim modnih predloga za žene ovog proleća. Ukoliko hoćete nešto novo, mislite na boju – puder roze ili žutu jaknu i boyfriend farmerke koje mogu sjajno da se uklope ili dugu, prerađenu denim suknju koja ima šavove kao detalje. Tu su i široke denim pantalone koje se vezuju denim kaišem, kao i savršeno izbledele, pocepane farmerke. U isto vreme, plava denim jakna je ukrašena zakrpama i vezom, dok je velika, bela denim jakna ukrašena perlama. U kolekciji za muškarce su savršene denim jakne i farmerke, bilo da su iscepane ili savršeno netaknute. Denim za mlade devojke je živopisan, sa jaknama sa pačvorkom, haljinama sa dve nijanse plave i farmerkama sa visokim strukom, dok u dečijoj kolekciji dominiraju bledi tonovi za potpuni denim izgled.

U nastavku pogledajte deo kampanje i otkrijte naše favorite iz kolekcije koja nam u prodavnice širom sveta stiže početkom februara!

Eneas-1

 

kids

Imaginarijum favoriti:

bela jaknacipelecq5dam.web.980.645cq5dam.web.980.645

 

jakna

 

zuta jakna

 

jaknica

suknja

 

 

sulja

 

tiketorba

 

baletanke

 

 

 

Share This: