Danas plešemo uz zavodljive futurističke zvuke novog Džastinovog singla!

od Imaginarijum 0

Čekanje koje je trajalo više od četiri godine od izdavanja poslednjeg albuma “The 20/20 Experience” napokon je završeno i već krajem meseca imaćemo prilike da uživamo u dugo očekivanom novom albumu Džastina Timberlejka!

Nakon najave svog petog studijskog albuma pod nazivom “Man of the Woods”, u ličnom video snimku koji je izbacio ranije ove nedelje, ovaj desetostruki dobitnik Gremija svoje fanove danas je obradovao pesmom “Filthy”, prvim singlom sa albuma, uz muzički video koji je premijerno prikazan u tačno u ponoć.

justin-timberlake-man-of-the-woods-cover-zoom

U futurističkom spotu ovaj 36-godišnji pevač igra modernog izumitelja, po ugledu na Stiva Džobsa, koji publici na Panazijskoj Konferenciji u Maleziji predstavlja svoju najnoviju kreaciju – robota koji pleše! Video spot je praćen sjajnom koreografijom koju publika na kraju oduševljeno pozdravlja ovacijama. Što se same pesme tiče, zvuk je potpuno drugačiji od onoga što trenutno možete čuti na radiju, ali sigurni smo da vas neće ostaviti ravnodušnim! Režiju spota “Filthy” potpisuje čuveni Mark Romanek, sa kojim je Džastim prethodno sarađivao na singlu “Can’t stop the feeling”, a koji je veoma cenjen među zvezdama poput Džej Zija i Tejlor Svift.
mgid-ao-image-mtv.com-261644

Album “Man of the Woods” zvanično izlazi 2. februara, a dva dana kasnije JT će po prvi put nastupiti na Pepsi Super Bowl LII poluvremenu! Ako je sudeći po ritmu ove sjajne numere koja prosto tera na igru, imamo osećaj da će ostatak albuma biti podjednako dobar! Savet za slušanje – Pojačajte!!!

 

 

 

Share This: