U Novu godinu ulazimo obasjani Supermesecom!

od Imaginarijum 0

Svi oni koji u novogodišnjoj noći budu gledali u nebo iščekivajući spektakularni vatromet, obradovaće se jednom ne tako čestom prirodnom fenomenu. Supermesec koji će 1. januara obasjati nebo poput velike disko kugle, na najsvečaniji način će nas uvesti u Novu 2018. godinu!

Te noći mesec će izgledati nešto veći i svetliji nego inače. Poznatiji kao “Vučji mesec”, januarski pun mesec vam pruža priliku da razmislite o godini koja nam predstoji, a činjenica da se dešava u novogodišnjoj noći ne bi trebalo da vas spreči da izađete napolje i uživate u prizoru.

A picture taken on December 3, 2017 shows a "supermoon" rising over the Sheikh Zayed Grand Mosque in the UAE capital Abu Dhabi. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)

Vučji mesec ima simboliku koja datira od davnina kada su ljudi verovali da prvi pun mesec u godini označava hladan i tmuran januar. Međutim, mnogi veruju da ovaj redak fenomen ima mnogo dublje značenje i da je to period kada bi trebalo da slušamo svoju intuiciju i radimo na što boljoj komunikaciji sa ljudima do kojih nam je stalo.

Kada vam nova godina započne punim mesecom to je znak da treba da odbacite loše navike, beskorisne stvari koje vam oduzimaju vreme i napravite prostora za mnogo produktivnije navike, lepše odnose, nove poslovne ciljeve i sve zabavne stvari koje će vam 2018. godinu učinti uspešnijom od prethodne.

Mi vam želimo da tu čarobnu noć provedete sa prijateljima sa kojima želite da budete još bliskiji, aplicirate za posao svojih snova ili radite sve ono što će postaviti temelje za plodonosnu  i slavlja vrednu 2018!

mjesec

 

 

 

Share This: