Ekstavagantna pljačka na ženski način: stigao je prvi trejler za “Ocean’s 8”!

od Imaginarijum 0

Nakon dugog iščekivanja, prvi trailer za “Ocean’s 8” je tu! Opisan kao spinof i nastavak trilogije u režiji Stivena Soderberga, “Ocean’s 8” predvodi Sandra Bulok kao Debi Oušn, sestra ozloglašenog Denija Oušna (Džorž Kluni), koja nakon izlaska iz zatvora okuplja grupu ženskih kriminalaca, među kojima su likovi koje tumače Kejt Blanšet, Mindi Keilng i Rijana. Zadatak je ukrasti dijamantsku ogrlicu vrednu 150 miliona dolara koja će debitovati na ekstravagantnom Met Gala događaju.

DQdh0hpUQAADFXk 

Zahvaljujući trejleru, sada imamo detaljniji uvid i u sporedne likove: Kejt Blanšet je ženska verzija Rastija i desna ruka Debi Oušn, Mindi Keilng je dizajnerka lažnog nakita, Rijana tumači lik hakerke, Akvafina je šibicarka i džeparoš, Helen Bonam Karter je stidljiva modna dizajnerka, dok je Sara Polson je mama iz predgrađa sa skrivenim veštinama u rukavu. En Hatavej igra Dafne Kluger, slavnu ličnost koja će dragocenu dijamantsku ogrlicu prošetati crvenim tepihom.

oceans-8-first-look-image-oceans8

 Pored ovih moćnih ženskih likova, u filmu se pojavljuju i mnoge druge poznate ličnosti poput Kim Kardašijan, Serena Viliams i urednica časopisa “Vogue”, Ana Vintur. Ono po čemu će “Ocean’s 8” sigurno biti upamćen je to što u njemu skoro da nema muških likova. Ako nam ne verujete, pogledajte trejler!

autor: M.T.

oceans8

 

 

 

 

 

 

Share This: