Luksuzni detalj inspirisan fast food specijalitetom

od Imaginarijum 0

Nakon svetlucave večernje torbice u obliku svežnja dolara koju je osmislila u saradnji sa modnim brendom Aleksandra Venga, američka modna dizajnerka Džutit Lajber, ponovo se nalazi  u centru trending orbite!

Ovoga puta, talentovana kreatorka poznata po dizajniranju prefinjenih modnih detalja, predstavila se originalnom clutch tašnicom namenjenom fashionisticama koje prilikom odabira omiljenog “grešnog zadovoljstva” nikako ne uspevaju da se odluče između omiljenog junk food priloga ili modnih detalja koji blistaju autentičnošću i luksuzom. 

 

http-bae.hypebeast.comfiles201712judith-leiber-crystal-rainbow-french-fries-clutch-2

Izrađena od nekoliko hiljada raznobojnih Swarovski kristala kojima je stvorena 3D silueta pomfrita u ružičastoj kutiji, ova clutch torbica dovoljno je velika da u nju stanu sve sitnice neophodne za jedan noćni izlazak, a dodavanjem elegantnog lanca od srebrne legure, u svega dva poteza moguće ju je pretvoriti u  tradicionalnu večernju  torbicu.

Ukoliko volite detalje šarenog kristalnog sjaja i verujete da vaše odevne kombinacije za posebne prilike čeznu za jednim ovakvim aksesoarom, na nama je da vas upozorimo da je ovde reč o najskupljim krompirićima u univerzumu, budući da je za jednu torbicu potrebno izdvojiti neverovatnih 5700 dolara!

 

Share This: