Senzacionalna Mattel i Tommy Hilfiger saradnja: Barbie lutka sa likom Gigi Hadid!

od Imaginarijum 0

Tommy Hilfiger i Barbie® lansirali su specijalnu ediciju Tommy X Gigi Barbie lutaka kreiranih po liku Gigi Hadid, svetske zvezde modelinga  i globalne brend ambasadorke ženske linije brenda Tommy Hilfiger. 

gettyimages-601337640jpg-2

“Saradnja sa Gigi i Barbie je uzbudljiv novi zaokret u istoriji našeg brenda i dosadašnjih saradnji sa ikonama pop kulture“, izjavio je Tommy Hilfiger. „Finalna verzija izgleda Tommy X Gigi Barbie lutke je oda ključnom trenutku u evoluciji ženske linije Tommy Hilfiger“.

Gigi_Hadid_Barbie_Doll_Tommy_Hilfiger1

Tommy X Gigi Barbie lutka slavi prošlogodišnji Tommy Hilfiger modni događaj na kojem je Gigi Hadid predstavljena kao globalna brend ambasadorka za žensku liniju brenda. Lutka je stilizovana u klasičnu navy Tommy Hilfiger duksericu sa šortsem i logotipom brenda, uz neizbežne bele patike – outfit u kojem se Hadidova pojavila ne nezaboravnoj modnoj reviji. Lul je 50$ odnosno 89,90 €, a uz nju dobijate sertfikat o autentičnosti.

TommyXGigi Barbie doll

“Počastvovana sam što sam dobila svoju Barbie, koja slavi partnerstvo sa TOMMY HILFIGER,” izjavila je Gigi Hadid. “Čim sam videla lutku delovala mi je nadrealno. Srećna sam što možemo da je podelimo sa TommyXGigi i Barbie fanovima širom sveta!”

Gigi_Hadid_Barbie_Doll_Tommy_Hilfiger2

Tommy Hilfiger i Mattel partnerstvo je započelo stvaranjem jedinstvene Gigi Hadid Barbie kako bi se obeležilo lansiranje jesenje kolekcije za 2016. odnosno prolećne kapsule za 2017. Plavokosa lepotica je otkrila svoje kreacije na revijama TOMMYNOW u Njujorku i Los Ađelesu, a potom ih je @Barbiestyle nalog preneo na Instagramu, pokrenuvši reakcije 2 miliona pratilaca na ovoj mreži. 

Lutka je dostupna na sajtovima tommy.com i Barbie.com, kao i u odabranim flagship prodavnicama u Londonu, Parizu, Dizeldorfu, Amsterdamu i Njujorku.

 

 

 

Share This: