J Lo je zvezda prolećne GUESS kampanje!

od Imaginarijum 0

Američki brend GUESS ponosno je najavio da će glumica, pevačica, plesačica, zabavljačica, filantropistkinja i modna ikona, Dženifer Lopez biti zaštitno lice reklamne kampanje za GUESS JEANS u sezoni proleće/leto 2018.

GettyImages-841447312-lede

Kada me je Pol Marsiano pozvao da budem nova GUESS devojka, bila sam veoma počastvovana i uzbuđena što ću postati deo kultnog brenda koji obožavam još od tinejdžerskih dana“, izjavila je Dženifer Lopez. “Kada pogledam rane GUESS kampanje, vidim sve te predivne modele i ikonične fotografije koje je Pol stvorio. Biti izabran za nosioca prolećne kampanje za GUESS neverovatan je kompliment“. Art direkciju potpisuje Paul Marciano, ko-osnivač GUESS? Inc. brenda, dok je iza objektiva bila modna fotografkinja Tatiana Gerusova. Kampanja je inspirisana uzbudljivim i dinamičnim životom koji Lopezova vodi na relaciji Las Vegas- Njujork-Holivud, a atraktivni kadrovi nastalli su u elegantnoj vili i evociraju uspomenu na klasične GUESS kampanje uz neizbežan uticaj estetike i ličnog stava Dženifer Lopez.

https://www.instagram.com/p/BbSNMaEFn19/?hl=en&taken-by=guess

“Dženifer Lopez je GUESS devojka iz snova. Ona je ostvarena umetnica, ikona, neverovatno senzualna“, izjavio je Marsiano. “Njen uticaj nastavlja da raste i ova kompanja odaje počast ženama koje sa godinama dobijaju na lepoti i stilu. Njena lepota i sofisticiranost isijavaju kroz kampanju i veoma sam uzbuđen što je Dženifer prihvatila da bude naša nova GUESS devojka, ali u isto vreme i ’Femme Fatale’ za Marciano“.

U nastavku pogledajte i video za njenu novu pesmu „Amor, amor, amor“ za koju styling potpisuje američki GUESS JEANS.

 

 

 

Share This: