Upoznajte jednu od najboljih detox destinacija Slovenije!

od Imaginarijum 0

U potrazi ste za destinacijom za kratak porodični odmor, onom na kojoj ćete moći da se prepustite čarima uživanja udvoje, ili samo želite da napunite baterije i vratite se kući odmorni, sveži i regenerisani? Možda je pravi trenutak da razmislite o putovanju do jednog od najlepših predela Slovenije i mestu koje brojnih lekovitih termomineralnih izvora krase i živopisni predeli koji su kao stvoreni za programe opuštanja i preko potrebnog obnavljanja životne snage.

1461002297Barcino_Tours_Terme_Wellness_&_SPA_Slovenija_Moravske_Toplice_1 (7)

Moravske Toplice  nalaze se na krajnjem severoistoku Slovenije a čuvene su po crnoj termomineralnoj vodi koja izvire iz pet izvora na dubini od 1175 do 1467 metara. Voda na izvoru ima 72°C, što je svrstava u sam vrh najtoplijih termomineralnih voda u Sloveniji. Jedinstvena je i u svetu, jer samo veoma retke termalne vode na izvoru dosežu tolike temperature. Ova voda je mutna, slana, ima blag miris nafte i nije pogodna za piće, a prema hemijskom sastavu svrstava se u hipertonične i hipertermalne mineralne vode. Na osnovu ovih karakteristika, crna termomineralna voda iz Moravskih Toplica je još od svog otkrića proglašena prirodnim lekovitim sredstvom koje je i danas izuzetno cenjeno i dragoceno.

download

Zdravstveni centar Terme 3000- Moravske Toplice ističe se delotvornim lečenjem u oblasti ortopedije, reumatologije i dermatologije, dok istoimeni termalni park  sadrži veliki broj vodenih doživljaja na dva sprata! Na ovom mestu sve posetioce očekuje svež i svetao prostor, gde je donji deo namenjen za one živahne i aktivne, dok je gornji deo u potpunosti prilagođen odmoru u saunama i raznovrsnim masažama.

108621960

Agencija Odeon World Travel izdvojila je specijalnu ponudu za Moravske Toplice – Terme 3000 i paket aranžman za hotel Ajda 4*, koji je panoramskim hodnikom povezan sa Termalnim parkom. Hotel Ajda nosi ime po lokalnoj žitarici heljdi, koja gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – možete je naći u jastucima u kojima je zadužena da vam obezbedi miran i dubok san, a u kuhinji obogaćuje ukus lokalnih i drugih jela. Hotel Ajda je najveći je hotel u Termama 3000, koji svojim gostima pruža mogućnost uživanja u hotelskom bazenu, kao i u jednom od najvećih termalnih parkova u Sloveniji.

OWT_Terme-3000Cena paket aranžmana se kreće od 57€ dnevno po osobi na bazi polupansion usluge, a ponuda važi u terminu 02.01-02.03.2018, dok je posebna pogodnost besplatan boravak deteta do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe.

Ukoliko želite da razmazite svoja čula, zaboravite na stres i prepustite se uživanju u Termama 3000, budite sigurni da turistička agencija Odeon World Travel očekuje vaš poziv!

 

Share This: