Da li biste posetili Muzej sreće?

od Imaginarijum 0

Iako kroz vekove zaokuplja misli kako običnih ljudi, tako i velikih filozofa, pisaca i naučnika iz najrazličitijih oblasti, sreća još uvek nije dobila svoju konačnu definiciju. Bilo da se opisuje kao arhipojam, ideja, koncept ili pak emocionalno stanje zadovoljstva, sigurnosti i opšteg životnog balansa, činjenica je da se o sreći koja je svakako individualna stvar, mnogo više sanja i istražuje nego što se ona zapravo živi kroz male, nezaboravne trenutke radosti, osmeha i detinjastog uzbuđenja. 

235945591485806025607418280099319168630784n_840_472

U potrazi za odgovorom na ovu večnu zagonetku čovečanstva, kalifornijski umetnik Džared Pol pokrenuo je u Los Anđelesu multimedijalnu izložbu posvećenu sreći, čija je postavka značajno kompleksnija i zanimljivija od tradicionalnih umetničkih događaja ove vrste. Naime, ovaj multimedijalni stvaralac i vlasnik produkcijske kuće Faculty Productions, sreću je oživeo kroz pop up muzej Happy Place, sačinjen od 13 impozantnih prostorija dekorisanih poput najveselijih dečijih snova.

https://www.instagram.com/p/BbucFGWHtih/?taken-by=wearehappyplace

Od sobe sa džinovskom žutom cipelom napravljenom od bombona, preko nestvarne cvetne bašte i dvorane sa šarenim konfetama pa sve do odaje sa ogromnom rođendanskom tortom sa svećicama koje se mogu zaista i oduvati, ove čudesne instalacije rezultat su saradnje sa brojnim umetnicima, brendovima i influenserima, a namenjene su svima kojima je potrebna dobra doza smeha i ushićenja koji se zauvek pamte. Na radost posetilaca, svaku instalaciju moguće je isprobati, pa tako možete skočiti u fontanu sa “smajli” bombonama, zaroniti u more konfeta duginih boja, i sa svojim prijateljima unutar rajskog vrta napraviti selfije koje ćete kasnije poželeti i da uramite i čuvate na posebnom mestu u svom domu.

Happy_Place_044

Posetioce Happy Place-a kroz sve prostorije provodi tim kustosa, spremnih da detaljno objasne ideju i koncept svakog umetničkog dela i instalacije, a svi koji žele da otkriju ovo neponovljivo srećno mesto to mogu učiniti ukoliko Grad anđela posete do kraja januara 2018!

Happy-9102

https://www.instagram.com/p/BblOy8VHsuh/?taken-by=wearehappyplace

 

Happy-9121-768x513

 

Happy-9250-768x513

 

image (1)

We received some special visitors today while working hard on HAPPY PLACE. #CaptureYourHappy

A post shared by H A P P Y P L A C E (@wearehappyplace) on

 

image (2)

 

 

image

 

muzej-srece-los-andjeles-inspiracija-imaginarijum-lifestyle-magazin-srbija

Share This: