Ova luksuzna londonska drogerija inspirisana je filmovima o Džejmsu Bondu!

od Imaginarijum 0

Za nešto manje od tri decenije postojanja, prestižna australijska kozmetička kuća Aesop uspela je da svojim superiornim kvalitetom i tehnologijom na kombinaciji prirodnih organskih sastojaka bogatog antioksidantskog dejstva postane lider među svetski najprestižnijim proizvođačima preparativne kozmetike. Pored izuzetnog iskustva nege, zavidan status na svetskom tržištu proizvoda za negu kože, brend Aesop u velikoj meri duguje brižljivo osmišljenoj proizvodnoj ambalaži kao i rafiniranom dizajnu svake prodavnice, a nakon Sidneja, Lajpciga i Seula, jedinstveni enterijerski spektakl, krajem prošlog meseca stigao je i do britanskog ostrva, otvaranjem prvog zvaničnog prodajnog objekta u Londonu.

3061533_IMG_2423

Smeštena na trgu Vojvode od Jorka u srcu čuvenog londonskog predgrađa Čelzi, Aesop prodavnica čiji enterijer potpisuje renomirani arhitektonski studio iz Osla Snøhetta, inspirisana je mističnim uvodnim scenama iz kultnih filmova o agentu 007, a osmišljena je kao raskošan vintage atrijum ispresecan sa 12 masivnih lukova koji kreiraju isti broj tematskih celina. Poput krakova zvezde ili nekog raskošnog egzotičnog cveta, ovi lukovi u prefinejnom art deco stilu “izviru iz jezgra” okruženog dekorativnom mermernom česmom, dok njena elipsoidna forma, u jedinstvu sa refleksijom vode doprinosi stvaranju umirujuće i zen atmosfere unutar čitavog prostora.

Prokrstarite galerijom fotografija i uživajte u lepoti lukszuno uređene radnje brenda čije proizvode možete pronaći i kod nas, na ovoj beogradskoj adresi!

3061530_Aesop-London---2-

 

aesop-london-store-04

 

aesop-london-store-01 (1)

 

 

 

Share This: