Airbnb vam nudi priliku da zaronite u najlepše LEGO snove!

od Imaginarijum 0

airbnb-lego-putovanja-imaginarijum-lifestyle-magazin-srbija

Airnbnb ima fantastične vesti za sve strastevne LEGO obožavaoce! Udruživši snage sa danskim proizvođačem igračaka,  globalni online servis za pronalaženje smeštaja organizovao je konkurs čija je nagrada jednodnevni porodični boravak  u dvosobnom apartmanu smeštenom unutar čuvenog  Bjarke Ingelsovog Lego Experience centra!

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-6

Pored noćenja u velikom krevetu koji izgleda kao da “pluta” ispod šarenog LEGO vodopada, pobednici će biti u prilici da naprave najlepše foto uspomene u ambijentu čiji su zidovi i nameštaj napravljeni od preko 25 miliona raznobojnih kockica, kao i da se, uz podršku iskusnih i posvećenih vodiča i jednog od najpoznatijih LEGO graditelja Džejmija Berarda, bliže upoznaju sa istorijatom kompanije i oprobaju u režiranju kratkih tematskih filmova, konstruisanju robotičkih vozila i dizajniraju kockastih gradova iz mašte.

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-11 (1)

Ukoliko vam se dopada ideja da uzmete učešće u ovom originalnom takmičenju, sve što treba da uradite je da na ovom linku odgovorite Airbnb-u na pitanje šta biste sagradili od neograničenih zaliha LEGO delića. Skrolujte i pogledajte fotografije i kratak video o nagradnom konkursu koji traje do 24. novembra!

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-7

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-5

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-9

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-10

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-2

 

 

 

 

Share This: