Airbnb vam nudi priliku da zaronite u najlepše LEGO snove!

od Imaginarijum 0

Airnbnb ima fantastične vesti za sve strastevne LEGO obožavaoce! Udruživši snage sa danskim proizvođačem igračaka,  globalni online servis za pronalaženje smeštaja organizovao je konkurs čija je nagrada jednodnevni porodični boravak  u dvosobnom apartmanu smeštenom unutar čuvenog  Bjarke Ingelsovog Lego Experience centra!

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-6

Pored noćenja u velikom krevetu koji izgleda kao da “pluta” ispod šarenog LEGO vodopada, pobednici će biti u prilici da naprave najlepše foto uspomene u ambijentu čiji su zidovi i nameštaj napravljeni od preko 25 miliona raznobojnih kockica, kao i da se, uz podršku iskusnih i posvećenih vodiča i jednog od najpoznatijih LEGO graditelja Džejmija Berarda, bliže upoznaju sa istorijatom kompanije i oprobaju u režiranju kratkih tematskih filmova, konstruisanju robotičkih vozila i dizajniraju kockastih gradova iz mašte.

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-11 (1)

Ukoliko vam se dopada ideja da uzmete učešće u ovom originalnom takmičenju, sve što treba da uradite je da na ovom linku odgovorite Airbnb-u na pitanje šta biste sagradili od neograničenih zaliha LEGO delića. Skrolujte i pogledajte fotografije i kratak video o nagradnom konkursu koji traje do 24. novembra!

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-7

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-5

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-9

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-10

 

http-hypebeast.comimage201711airbnb-one-free-night-lego-house-2

 

 

 

 

Share This: