3. Women’s Fest u Delta City-ju: vikend lepote, zdravlja i najsvežijih beauty trendova!

od Imaginarijum 0

Pod sloganom My Choice, 3. Women’s Fest  u organizaciji agencije EVENT 1 TO 1,  biće održan  10. i 11. novembra (petak  i  subota) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 do 22h.

Delta-City-rođendanski-vikend-popusti-i-do-70-1

Slogan ovogodišnje manifestacije ujedno je i odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću jesen i zimu. Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa kojima se dame mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja, posetioci će moći da se konsultuju i sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

Preko 30 izlagača predstaviće najnovije i najpopularnije brendove na našem tržištu, a u toku dvodnevne manifestacije, svaka dama će biti u prilici da dobije najbolje preporuke iz prve ruke, uz brojne semplinge, popuste, promocije i degustacije. Neka 3. Women’s Fest My Choice bude i Vaš izbor!

 

Share This: