Mocha Bag- unikatne torbe u koje bismo se najradije preselili!

od Imaginarijum 0

Tragajući za novim sezonskim aksesoarima iz domaće dizajnerske ponude koje će, pored originalnog i maštovitog dizajna, odlikovati i vrhunski kvalitet izrade, dogodio nam se susret sa torbama brenda Mocha Bag čija je autorka novosadska dizajnerka Stanislava Sinđelić.

U želji da u sferi savremenog odevanja afirmiše bogatstvo folklornog nasleđa, ova talentovana primenjena umetnica na svojim radovima primenjuje autentične simbole podneblja u kom živi i stvara, te se tako na modernim ručno rađenim tašnama od kože mogu naći motivi zabata starih vojvođanskih kuća i spomenika iz prošlosti upotpunjenih neočekivanim kombinacijama boja koje podsećaju na veselo i razigrano šarenilo tradicionalnih panonskih nošnji.

 

Mocha_bag_1

Svaka torba izrađena je ručno, od najkvalitetnije italijanske kože, a njihova posebnost i jedinstvenost ogledaju se u činjenici da je u sjajnoj Mocha Bag ponudi nemoguće pronaći dva identična aksesoara. Nakon izložbe „Aksesor 9“ u organizaciji sekcije za Tekstil i savremeno odevanje, ULUPUDS-a čiji je član, dizajnerka Stanislava Sinđelić svoju kolekciju tašni premijerno je prikazala na prošlogodišnjoj Beogradskoj nedelji mode, a trenutno vredno radi na novoj kolekciji koju će predstaviti u okviru predstojećeg 42. izdanja ove prestižne modne manifestacije.

U nastavku pogledajte naše favorite među sjajnim Mocha Bag komadima koje je , pored zvanične Facebook strane brenda,  moguće kupiti i u Misha concept store-u u Novom Sadu.

Mocha_bag_2

 

Mocha_bag_4-1

 

Mocha_bag_6

 

Mocha_bag_7-1

 

Mocha_bag_3-1

 

Mocha_bag_8

 

Mocha_bag_5

 

 

Share This: