Kako da na konkursu za posao pobedite konkurenciju? Napravite svoj LEGO CV!

od Imaginarijum 0

Da LEGO kocke ne služe isključivo za igru, već mogu biti  i odlično sredstvo za izgradnju uspešne karijere, nedavno nam je pokazao i neobičan CV grafičkog dizajnera Endija Morisa. U potrazi za novim profesionalnim angažmanom, ovaj 34-godišnji kreativac  iz Kardifa, napravio je minijaturnu LEGO figuru sa svojim likom, upotpunivši je mikro replikama svog laptopa, odštampanog rezimea i umetničkih rekvizita, a simpatičnog plastičnog čovečuljka sa kačketom spakovao je u transparentnu plastičnu ambalažu koja, pored osnovnih podataka iz radne biografije, sadrži i kratko motivaciono pismo upućeno potencijalnom poslodavcu, kao i mini uputstvo za “otpakivanje” novog zaposlenog. 

http-hypebeast.comimage201710lego-resume-andy-morris-2

“ Ovaj CV paketić sa LEGO fiigurom bio je moj način da se izdvojim od poslovne konkurencije i u isto vreme predstavim svoju dizajn filozofiju sačinjenu od  originalnosti, zabave, inovacije i brige o detaljima”, reči su umetnika čija nas  je ideje beskrajno inspirisala i dokazala nam da put do uspeha može biti ispunjen i maštom, duhovitošću i vedrinom.

U nastavku pogledajte detalje Morisovog LEGO portfolia, a više o njegovim radovima i kreativnim projektima možete saznati ovde.

http-hypebeast.comimage201710lego-resume-andy-morris-3

 

http-hypebeast.comimage201710lego-resume-andy-morris-4

 

http-hypebeast.comimage201710lego-resume-andy-morris-5

foto: PR

 

Share This: