Kalifornijska pustinja uskoro dobija rezidenciju koja će vas oduševiti svojim fanki dizajnom!

od Imaginarijum 0

Nesvakidašnji projekat kuće konstruisane od zvezdasto ukrštenih kontejnera za otpremu robe čiji je autor londonski dizajner Džejms Vitaker, uskoro će biti realizovan na imanju jednog kalifornijskog producenta smeštenom u srcu stenovitog krajolika kalifornijskog gradića i nacionalnog parka Džošua Tri. 3D renderi objekta koji potpisuje jedan od najistaknutijih digitalnih umetnika britanske dizajn scene otkriva nam prozračan, luksuzan i minimalistički uređen enterijer opremljen nameštajem renomiranih svetskih dizajnera koji se prostire na 185 kvadratnih metara podeljenih na dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju i tri spavaće sobe sa kupatilima.

http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-2

Zahvaljujući optimizovanom rasporedu kontejnera postavljenih na betonskom temelju, svaka prostorna jedinica rezidencije odlikovaće se impresivnim pogledom na kalifornijsku pustinju i veličanstvenu panoramu grada u podnožju, a imajući u vidu da je od najbližeg naseljenog mesta udaljen oko 30 minuta vožnje, maksimalna privatnost vlasnika i svih gostiju objekta više je nego zagarantovana.

U nastavku pogledajte fotografije ovog originalnog futurističkog zdanja o čijem se kreatoru detaljnije možete informisati ovde.
http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-4

 

http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-5

 

http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-6

 

http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-7

 

http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-8

 

http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-9

 

http-hypebeast.comimage201709shipping-containers-joshua-tree-residence-3

 

 

Share This: