Steve Madden obuća konačno i u Srbiji!

od Imaginarijum 0

Ono što počinje kao skromna investicija od 1,100 $ davne 1990. godine, razvilo se u kultno modno ime i jedan od najpoznatijih američkih brendova obuće. Od fabrike u Queensu, NY, Steve Madden je revolucionizovao industriju obuće, spojivši godine iskustva sa jedinstvenim i modernim dizajnom. Inspirisana rokenrolom i njujorškim korenima, vizija Stiv Madden brenda bila je da kroz inovativne, smele modele ženama i muškarcima u trendu pomogne da izraze svoju individualnost.

SMMagazine_Fall17_SPREADS-31

Stivovo urođeno razumevanje trendova i neuporediva volja doveli su ga do miliona kupaca širom sveta, a njegove kreacije stavila na čelo modne kolone, pretvorivši svoj brend u jedinstveni stil života. Američke celebrity ličnosti su prosto odlepile za obućom sa potpisom Steve Medden, a među zvezdama koje koračaju u ovoj autentičnoj obući su Lady Gaga, Rihanna, Selena Gomez, Taylor Swift, Kylie i Kendal Jenner i mnogi drugi.

 

SMMagazine_Fall17_SPREADS-25

STEVE MADDEN odnedavno je i u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company, a liniju ženske obuće za jesen/zimu 2017. moći ćete da kupite u multibrand concept store-u FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu i Crnoj Gori. 

 

SMMagazine_Fall17_SPREADS-20

 

SMMagazine_Fall17_SPREADS-14

 

SMMagazine_Fall17_SPREADS-13

 

SMMagazine_Fall17_SPREADS-4

 

SMMagazine_Fall17_SPREADS-2

 

 

 

Share This: