Nova Replay kolekcija inspirisana buntovnicima i herojima

od Imaginarijum 0

Italijanski premium denim brend Replay predstavio je kampanju za jesen/zimu 2017. pod nazivom “Rebels&Heroes” (Buntovnici&heroji), koju je fotografisao Jack Waterlot u Los Anđelesu, gradu koji simbolizuje američki san. Danas više nego ikad, ovaj multietnički metropolis u konstantnom pokretu je postao centralna referenca za nepogrešivost, svetski poznatu estetiku, rastući uticaj na populatnu kulturu, muziku, umetnost i modu.

 

WOMAN_SINGLE_02

Međunarodni modeli portretisani su na nekoliko kultnih lokacija LA rok scene, u kalifornijskoj pustinji i urbanim kvartovima metropole u skladu sa duhom brenda, koji se uvek oslanjao na svet muzike i interpretaciju ključnih elemenata. Najatraktivniji komadi kolekcije od najautentičnijeg džinsa do iconic kožne jakne, odaju počast bogatoj istoriji Replay-a, ne ispuštajući iz vida inovacije i vladajuće trendove u casual modi.

 

MAN_SINGLE_02

Kolekciju jesen/zima 2017. možete kupiti u prodavnicama REPLAY u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 10, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

WOMAN_SINGLE_01

 

MAN_SINGLE_01

 

COUPLE_SINGLE_01

 

 

 

Share This: