Urbano & sofisticirano- pogledajte kako izgleda H&M Studio kolekcija za jesen/zimu 2017

od Imaginarijum 0

Glavna inspiracija za novu Studio kolekciju jesen/zima 2017 su kreativnost i energija Njujorka, mesta na kome ulični stil susreće sofisticiranost. Printovi inspirisani grafitima  ležerno su uklopljeni sa muškom odećom na kockice, dok se se strogi krojevi lako kombinuju sa ženstvenom figurom stvarajući snažan, ali šarmantan doživljaj čitave kolekcije.

hm-studio-1

Studio jesen/zima 2017 pokazuje šta jedna moderna žena treba da ima u svom garderoberu: elegantnu odeću, lagane haljine, pletene džempere koji ističu figuru, delove odeće koji mogu lako da se kombinuju, upečatljive modne dodatke i rafiniranu paletu boja, sa naglaskom na tome da često uklapanje različitih materijala stvara živopisniju celinu i novi, neustrašiv stil.

 

8067_104_PR

“Ova kolekcija je sva u krojevima koji naglašavaju žensku figuru. Postoje ultra ženstveni detalji koje smo kombinovali sa uličnim stilom ili uticajem panka, da bi dobili jedan moćan, ali sofisticirani krajnji rezultat”, izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka i kretivna direktorka kompanije H&M.

 

hm-studio-4

Među glavnim komadima kolekcije ističu se tamno plava  jakna od vune, sa postavom koju krasi postava od najlona i visoka savitljiva kragna, blejzer u istoj boji sa duplim kopčanjem i nedovršenim rubovima i mini suknja A kroja u raskošnoj nijansi burgundea, a svi modeli naći će se u beogradskoj H&M radnji u Knez Mihailovoj ulici već od 14. septembra.

hm-studio-3

 

hm-studio-5

 

8067_105_PR

 

8067_108_PR

8067_107_PR

 

Share This: