LIU JO lansirala novu #StrongTogether kampanju!

od Imaginarijum 0

Za potrebe kampanje jesen-zima 2017, koju je ove godine snimio turski fotograf Cuneyt Akeroglu, LIU JO ponovo obnavlja svoj poznati  #StrongTogether slogan. Moćno i savremeno raspoloženje ove sezone evoluira kroz novi ekstra koncept – afirmisano & sveže, a donose nam ga dva top modela koja se trenutno  nalaze u različitim trenucima karijere – supermodel Joan Smalls i zvezda u usponu Anna Mila Guyenz.

LIUJO_4x3_B_1497261981

Zajedništvo i podrška, iskustvo i debi dva profesionalna modela u savršenom su kontrastu, dok različita životna dob i profesionalne sredine nimalo ne umanjuju snagu duha solidarnosti koji je toliko jak među ženama: one napreduju i dostižu svoje ciljeve, istrajno podržavajući i osnažujući jedna drugu.

Modeli Joan Smalls, 28-godišnja Portorikanka, je supermodel sa preko 2 miliona pratilaca na Instagramu i globalni ambasador Estee Lauder od 2011. Po zanimanju je psiholog i uključena u društveno važne teme kroz Project Sunshine. Anna Mila Guyenz, 21-godišnja plavokosa lepotica iz Berlina, koju je otkrila Donatella Versace , pojavila se na Nedelji mode u Milanu za proleće 2016. Redovno trenira jogu, svira klavir i uključena je u međunarodne humanitarne projekte.

 

LIUJO_4x3_C_1497261984

Imidž nove kampanje #StrongTogether odiše istinskom ženstvenošću i intimom. Modeli se savršeno dopunjuju u igri kontrasta i emocija gde se prožimaju samopouzdanje, zavođenje i razumevanje u autentičnoj, diskretno glamuroznoj i “strogo poverljivoj” atmosferi,  a sve u skladu sa jedinstvenim stilom brenda.

LIU JO kolekciju jesen/zima 2017 možete kupiti u prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

 

 

Share This: