Da li biste odseli u hotelu koji pluta pod nordijskom svetlošću?

od Imaginarijum 0

Iako na prvi pogled izgleda kao deo “Game of Thrones” scenografije, ime plutajućeg Arctic Bath hotela koji se trenutno gradi na reci Lule u najsevernijem delu Švedske, uskoro će se vezivati isključivo za premium hotelsko iskustvo i odmor ispunjen opuštajućim wellness sadržajima pod čudesnom polarnom svetlošću.

Screen Shot 2017-08-04 at 6.39.19 PM

Inspirisan oblikom ptičjeg gnezda, objekat Arctic Bath osmišljen je od strane renomiranog švedskog arhitektonskog dvojca Bertila Harstroma i Johana Kaupija. Objekat odlikuje kružna struktura koja uokviruje kompleks vrelih nordijskih sauna i centralni bazen sa ledenom vodom čija temperatura ne prelazi 4 Celzijusova stepena i iz koga, zahvaljujući krovu od transparentnog stakla možete nesmetano posmatrati predivnu Auroru Borealis.

Screen Shot 2017-08-04 at 6.38.39 PM

Uz saune, bazen i nekoliko apartmana, luksuzno opremljenih nameštajem i detaljima ekskluzivnih skandinavskih dizajn brendova, ovaj jedinstveni  hotelski kompleks u svojoj ponudi imaće i sobu za spa tretmane, koncept radnje i restoran čiji će enterijer krasiti vodena instalacija urađena po modelu prirodnog vodopada. U nastavku pogledajte 3D modele fantastičnog nordijskog rizorta čije je otvaranje zakazano za početak sledeće godine.

Arctic-Bath-Sweden-Hotel-4

 

Arctic-Bath-Sweden-Hotel-5

 

 

Share This: