Jesenja GUESS JEANS kampanja predstavila je novo zaštitno lice i izgleda kao da je nastala 1997!

od Imaginarijum 0

Američki brend GUESS JEANS predstavio je jesenju ad kampanju za čija su zaštita lica odabrani model Aleksa Delisol i Camila Cabello, američka pevačica kubano-meksičkog porekla i multiplatinasta autorka hit singla “Crying in the Club”.

GUESS JEANS FW17_F19

Pod umetničkim rukovodstvom Pola Marsijana, kreativnog direktora kompanije GUESS Inc, kampanja inspirisana nasleđem brenda i američkim denim stilom snimljena je u pustinjskom Palmdejlu, u Kaliforniji. Zamišljena tako da prati zaljubljeni par dok na putu traga za strašću i uzbuđenjem, kampanja oslikava tradiciju brenda donoseći atmosferu tipičnih GUESS advertajzing kampanja iz devedesetih godina prošlog veka.

GUESS JEANS FW17_F12

Ovogodišnju jesenju žensku kolekciju karakterišu različite forme, uglavnom od teksasa, od oversize jakni, uskih farmerki sa visokim strukom, šortseva isečenih nogavica do strukiranih majica i košulja koje definišu obline. Jakne u više boja, sa leopardovom šarom i upadljivim detaljima od eko krzna, ove sezone učiniće posebnim i najsvedeniji autfit, a tu su i majice sa retro ispisom koje nas vraćaju u eru modne logomanije s kraja prošlog milenijuma.

GUESS JEANS FW17_F16

Za sve GUESS momke ove sezone ključne su predimenzionirane koledž jakne, štepane pilotske jakne, rokerke od veštačke kože i meklaud jakne od veštačkog krzna, dok različiti modeli farmerki i jakni od pocepanog ili kiselinom ispranog teksasa dodatno pojačavaju buntovnički intenzitet ove neprolazne odevne kombinacije. U nastavku pogledajte deo nove GUESS jeans kolekcije i fotografije kampanje koje potpisuje modna fotografkinja Tatjana Gerusova.

Screen Shot 2017-08-03 at 7.07.55 PM

 

 

Screen Shot 2017-08-03 at 7.27.29 PM

 

DDhLdj_U0AA0xsz-1

 

 

Share This: