New City Hotel & Restaurant- svetska usluga dobrih niških domaćina

od Imaginarijum 0

Dolaskom low cost avio kompanija na niški aerodrom, sve je više stranih ali i domaćih turista u Nišu, a da biste bolje upoznali grad Konstantina Velikog, u njemu morate provesti bar tri dana, što je dovoljan vremenski period za posetu brojnim istorijskim znamenitostim (Niška tvrđava, Ćele kula, Medijana…), degustaciju   tradicionalnih jela i pun doživljaj veselog južnjačkog gostoprimstva.

Nakon što ste stigli u Niš i isprobali najpoznatije tradicionalne domaće specijalitete, došlo je vreme da pronađete smeštaj u kom ćete se kvalitetno odmoriti i doživeti vrhunsku ljubaznost dobrih niških domaćina. Bez dileme, naš izbor je New City Hotel & Restaurant, gradski hotel sa restoranom internacionalne kuhinje, smešten u strogom centru Niša, na nekadašnjem rimskom vojnom putu, na svega pola minuta od pešačke zone grade i dva minuta od čuvene Niške tvrđave.

Svojim gostima, New City Hotel & Restaurant pruža pun komfor sa četiri zvezdice, u smart building sistemu, sa centralno klimatizovanim prostorom i brzim besplatnim internetom. New City trenutno radi sa 50 smeštajnih jedinica, dok je za kraj godine predviđeno povećanje kapaciteta na 70 soba i apartmana. Posebno gastronomsko iskustvo nudi hotelski “A la carte” restoran, na čijem meniju se nalaze jela domaće i internacionalne kuhinje, kao i vrhunski pripremljene poslastice za sve sladokusce.

Obrok u New City restoranu najbolje je započeti hladnim predjelom u vidu pršute sa smokvama i kremom od rena i rokfora ili goveđim karpaćom, brusketima ili rolovanim šparglama. Za glavno jelo možete izabrati neku od brojnih varijacija testenine, rižota, obrok salata, mesa i ribe, a sve zasladiti voćnom tortom ili tartom od mente, uz neko od odličnih vina na meniju koje će vam preporučiti somelijer restorana.

Pored fantastičnog restorana, New City Hotel & Restaurant poseduje i tri moderno opremljene multifunkcionalne konferencijske sale namenjene organizaciji konferencija, seminara i prezentacija, a tu su i tri banket sale idealne za različite proslave i svečanosti. Moderan ambijent usklađen sa najvišim kriterijumima gostiju, topla atmosfera i vrhunska ljubaznost- New City Hotel & Restaurant je nezaobilazna destinacija za sve koji žele da na pravi način dožive atmosferu najvećeg turističkog centra južne Srbije, a za više informacija o hotelu i rezervacije, posetite sajt, kao i zvanične Facebook i Instagram stranice hotela.

galerija-new-city-hotel-6

 

screen-shot-2016-11-30-at-4-51-29-pm

 

galerija-new-city-hotel-12

 

superior-soba-new-city-hotel-5

 

galerija-new-city-hotel-14

 

galerija-new-city-hotel-7

 

restoran-new-city-hotel-6

 

screen-shot-2016-11-30-at-4-51-56-pm

 

restoran-new-city-hotel-5

 

banquet-sala-new-city-hotel-2

 

galerija-new-city-hotel-3

 

 

 

 

Share This: